#Карпатидлядрузів 2015. Питання-відповіді

Отримав багато питань про похід #Карпатидлядрузів у персональні повідомлення. Вирішив, що є потреба зібрати їх у одному місці разом з відповідями.

1. Коли відбудеться похід, скільки триватиме?

Похід триватиме 5 днів — з 10 по 14 липня. Це означає, що потрібно витратити ще півдня напередодні, якщо ви їдете не з Коломиї, як я. І, можливо, півдня 15 липня, якщо вам далеко повертатися з Івано-Франківська. Для киян справедлива наступна схема: 9 липня о 17:00 рушаєте із залізничного вокзалу міста, 15 липня о 9:00 повертаєтеся.

2. Хто може прийняти участь?

Кожен, хто захоче. Для цього не обов’язково бути знайомим зі мною особисто.

3. Скільки це коштує?

Це некомерційна ініціатива. У мене немає мети заробити гроші. Кошти, які вам потрібно витратити: на оренду спорядження, купівлю квитків та їжі, на медикаменти. Тобто, те, що безпосередньо має відношення до походу. Для киян сума витрат, з урахуванням 20% запасу, маоже скласти 1250 грн.

4. Хто за все відповідає.

За організацію походу — вибір маршруту та дати, збір учасників, розподіл продуктів та сорядження — відповідаю я, мене звуть Ігор. За безпеку в дорозі кожен учасник несе відповідальність сам.

5. Хочу долучитися. Що робити?

Перш за все перечитайте анонс походу на моєму блозі (http://opryshok.com), чи у групі на фб (https://www.facebook.com/groups/895911957098410). Далі перевірте, чи є ще місця у групі, бо квота — 15 учасників. Для цього можете написати мені у фб https://www.facebook.com/opryshok, або глянути кількість учасників у пості https://www.facebook.com/groups/895911957098410/permalink/910233695666236. Місця є? Тоді мерщій купляйте квитки і одразу кажіть мені, що купили — внесу вас у список. Все, ви долучилися.

6. Яке спорядження мені потрібне?

Індивідуальне: комплект одягу та взуття, спальний мішок, килимок, медикаменти. Також я розподілю серед групи: намети, казанки.

Залишилися питання? Пишіть у коментарях чи персональні повідомлення.

Дякую.

Leave a Reply