DOU Startup Mixer. Частина 7: попередня презентація проектів

Для тих, хто не читав попередній матеріал, а тільки цікавиться проектами, раджу перечитати мій пост за 16 грудня – презентації ідей.

15 проектів, 3 хвилини на презентацію і 5 хвилин на питання від менторів.

1. Pull Right People. Розповіли сформовану концепцію продукту: ділові знайомства з присутніми на івенті людьми, згідно із заданих в профайлі параметрів. Показали макети, та пояснили принцип роботи свого сервісу. Не встигли розповісти про гроші, але це було першим питанням менторів. За розвитком проекту можна спостерігати там – http://app.pullrightpeople.com

2. MyGuide. Витратили багато часу на розповідь про авторизацію, але не встигли показати нічого більше. Жодних слайдів, лише запущений на локалхості сайт.

3. Вільні руки. Як і попередні – витратили дуже багато часу на концепцію. Дуже багато тексту на слайдах. Звісно, він потрібен, але для себе. Показали прототип (vilniruky.com.ua): заповнюєте форму і пропонуєте свої руки для виконання якої-небудь роботи, заповнюєте форму для того щоб знайти когось, переглядаєте додані пропозиції.

4. User`s Hand. Показали той же слайд, що у перший день. Потім продемонстрували демо: юзер погуляв сайтом, понатискав кнопочки виконуючи юзабіліті-тест. Тестимо – http://usershand.wi-net.com.ua/

5. Точка знаний. Дуже багато часу приділили неважливим, для такого роду презентації, моментам. Наприклад, команда та розповідь про інструменти, якими виконано сервіс.

6. Stuffing. Показали працюючий прототип і чудово відпрезентували його. У результаті: аплодисменти і похвала від менторів. Потестити сервіс можна за цією адресою – http://test.stuffing.kolosovska.com. Але майте на увазі, що над ним працюють :)

7. User`s personal search. Пошук інфи в пошті, клауді та соц мережах. Показали скріншоти пошуку по двох поштових акаунтах (Яндекса і Гмила). Всім сподобалося і зразу захотілося потестити.

8. Meet.Me (Help people to meet). Синхронізація людей на локації. Трохи розмита концепція і використання пояснюють тими ж словами, що й 1 проект, але реалізація не націлена на таке ж вирішення. Демо пробуємо там – http://kakucheba.com.ua:8080/geo

9. Postit.com.ua. Я не побачив ніяких змін у порівнянні з тим, що було на п’ятничній презентації. Продовжують додавати повідомлення на ключові площадки з продажу нерухомості кількома кліками.

10. JoinOS. Зробили ключовий поворот завдяки фідбеку менторів. У результаті отримали дашборд з годинником та нотатками (можна переміщувати по столі). Є вкладки: малювати, занотувати, карта, годинник, зробити фото. Цей робочий стіл можуть переглядати інші в режимі реального часу. Клауд :)

Прикольно, але ментори не бачать тут грошей.

11. Fizzy. Вчимо іноземну за їхньою методикою. Демка доступна тут – http://muni.bharati.ru

12. Moto-life. Система навігації для байкерів: бари, магазини і тд. Презентант сказав, що бізнес йому ні до чого, він просто робить аплікейшин :)

13. Chromometrium. Аналіз прожитого часу (звучить мрачненько, але мені подобається :).  Приклад: можна подивитися скільки часу ти витратив на дорогу в офіс і назад протягом року. Глобальна ідея: витрачай життя на корисні речі! Демо – http://chronometrium.apphb.com

14. Visard. Знижують ризики у мандрах, наприклад, при першому виїзді за кордон.

15. MoboCon. Відрізняються тим, що вони платформа з статистикою в режимі реального часу. Прототип – http://mobocon.topcoders.com.ua