Helpteam for events: перший вихід – конференція SEM Camp

Helpteam for events

Позитиву до запрошення на конференцію SEM Camp додалося, коли в обличчі бізнес-інкубатора GrowthUP ми запропонували Promodo скористатися нашою ініціативою Helpteam for events, про яку я розповідав дещо раніше і вони погодилися спробувати.

З точки зору організації Promodo надзвичайно точні і виважені. Жодного разу, наприклад, не бачив, щоб орги наперед питала у кожного учасника хелптіму розмір футболки. Ось що таке серйозний підхід, адже все має бути красиво!

Оскільки хелптім на цей раз був нечисельним, то я вирішив опублікувати їхні коментарі, а також коментар від пані Надії Плахової, їхнього координатора на SEM Camp.

Тарас Демчук: ” На конференції у мене була змога побувати в якості представника хелптіму, завдяки чудовій ініціативі helpteam.org.ua. Насправді, організація конференції не така проста справа як виглядає на перший погляд. Перш за все, напередодні потрібно принести всі необхідні матеріали, скласти і розставити по залу банери партнерів (яких доречі було вдосталь), сформувати роздаточний пакет із матеріалами конференції (котрий доречі був практично заповнений різними листочками і речами), а якщо врахувати що таких пакетів 250-300 то роботи на цілий вечір. У день конференції слід було допомогти роздати навушники і приймачі для синхронного перекладу. Тим не менше справа цікава і тим більше корисна, адже із чудовим досвідом у організації таких масштабних подій, є ще й можливість послухати учасників конференції і дізнатись чимало цікавого і для себе.”

Олександр Володарський: “Общее впечатление от конференции отличное. 1. Хорошая и тщательная организация мероприятия. Никто не остался без места или еды. В начале были проблемы со звуком в зале, но у всех были наушники. 2. Тематика действительно актуальная и большинство вопросов были хорошо освещены во время докладов. Плохо, что несколько докладов, например, выступление Мадженты, не касались темы. Думаю, что организаторы не видели их доклад до выступления :)”

Денис Токарев: “Реально порадовала сплоченность коллектива Promodo – организатора конференции. Этот коллектив похож на семью, потому что они постоянно помогали друг другу в любой возникшей ситуации.”
Та кілька слів від представника Promodo Надії Плахової: “Спасибо ребятам из проекта Helpteam за содействие в организации SEMcamp.ua. Стоит отметить ответственный подход к делу, терпение и позитивный настрой, который так нужен накануне всех приготовлений к мероприятию. Мы рады своему решению привлечь Helpteam в ряды организаторов. Желаем трудовых успехов и много-много полезной информации и интересных знакомств всем ребятам, участвующим в проекте.”
Після свого коментару пані Надія запитала, чи зможуть ці ж хлопці допомогти у організації роботи на SMM.UA. Звісно, що всі погодилися! Продовжимо приємне знайомство!

Нажаль, допомога була потрібна лише в кількості шести пар рук. Тому оцінити все із середини змогли 3 наших учасників команди, які відповіли на запрошення допомогти найшвидше.

Та попереду у нас ще багато цікавих заходів з безліччю інших організаторів та тематичними віддтінками. Тому, ласкаво прошу до нашого проекту, де ви зможете заповнити форму і долучитися до команди або пишіть на [email protected], якщо вам потрібна допомога для конференції, чи маєте питання!

У нас вже 9 партнерських конференцій!

Приєднуйтеся!

Постові: Для того, хто приїхав з європейських мандрів та бачив тамтешні тенденції дизайнер квартир перетворюється в консультанта затишності.

Для внутрішнього облицювання все частіше використовують гранит. Він універсальний будівельний матеріал. Наприклад, чого тільки варті гранітні сходи.

Leave a Reply