Подкаст «Модель для зборки»

orig

Я обов’язково зберуся з силами і налінкую в блог всі подкасти, які я слухав\слухаю і рекомендую, а поки зупинюся на нещодавному відкритті.

До фантастики я почав не рівно дихати ще в 5 класі. З того часу і по 11 включно Печеніжинська масова бібліотека була перелопачена і перечитана. Для мене це найкраще чтиво, щоб розважитися. І коли у фокус потрапила літературно-музична радіопередача “Модель для сборки”, на мене нахлинуло. Вікіпедія розповідає, що МДС почала виходити у 1995 році на радіо “Станция”, щочетверга опівночі. Натрапив я на неї випадково, блукаючи ПОДФМом. Не знаю, збереглися більш ранні випуски чи ні (але буду шукати), та по лінку http://m-d-s.podfm.ru доступно 273 випуски з абсолютно різними за довжиною та змістом начитками.

Сподобалося:

1. Незмінним автором програми є Владислав Копп — людина з чудово поставленим і приємним голосом.

2. Музичний супровід кожного випуску підбирається індивідуально під зміст. Зазвичай, це психодел, ембієнт, трип-хоп.

3. Оповідання фантастичного та науково-популярного характеру просто створені для аудіоформату. Я слухаю на ходу і в громадському транспорті. А в купі з п.1 і п.2 присутній щей ВАУ-ефект.

4. Великий відсоток якісного матеріалу. Думаю, на будь-яке з підібраних Владиславом оповідань знайдеться свій слухач, та мене подобається близько 80% контенту.

Зараз це №1 у моєму списку подкастів. Рекомендую.

Leave a Reply